#message1 #message2 #message3 #message4
Menu
Over GVN Adviesgroep

Dochterondernemingen
GVN Adviesgroep biedt een brede dienstverlening op het gebied van accountancy, belasting- en juridisch advies en management consultancy.

Doelgroep
GVN Adviesgroep richt zich op het Midden- en Kleinbedrijf (MKB), stichtingen en verenigingen, zowel profit als non-profit en particulieren. GVN Adviesgroep is onder andere actief in de volgende branches: Bouw en Vastgoed, dienstverlening, handel en logistiek, ICT, metaal en techniek, recreatie en retail.

Filosofie
Helderheid en transparantie zijn kernbegrippen voor de GVN Adviesgroep. Wij streven ernaar dat u altijd weet waar u aan toe bent. Vooraf wordt duidelijk vastgelegd en besproken wat er gaat gebeuren voor welk tarief. Geen verassingen achteraf dus! Al onze prijzen kunt u vinden op onze websites. Wij nodigen u van harte uit een kijkje te nemen en onze aanbieding te vergelijken met andere aanbieders.

GVN Adviseurs B.V.
GVN Adviseurs verzorgt uw complete administratie en belastingaangiftes. Als het nu gaat om uw btw- of loonaangiftes of het opstellen van de jaarrekening(en) GVN Adviseurs ondersteunt u in dit proces.

GVN Financial Services B.V.
Voor het oprichten van een onderneming, het opzetten van een bedrijfsstructuur, de overname of verkoop van een onderneming, waardebepalingen, bedrijfsopvolging of fusie/splitsing GVN Financial Services begeleidt u bij deze processen.

GVN Legal Services B.V.
GVN Legal Services heeft zich toegelegd op juridische zaken en procedures. Daarnaast heeft GVN Legal Services een contacten- en documentenservice, kunt u er terecht voor juridisch advies, incasso’s, mediation en uw merkregistratie.

Download
Download hier ons bedrijfsprofiel:

  Bedrijfsprofiel GVN Adviesgroep NV

Contact
Wilt u meer informatie over GVN Adviesgroep NV of een van haar dochter of zusterondernemingen neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.


Tel  +31 (0)418 54 10 58
Mail  +31 (0)418 51 01 70
Mail  legalservices (@) gvnadviesgroep.nlCorrespondentieadres
Willemstraat 33,
2316 CR Leiden

Postbus
Postbus 12,
5300 AA Zaltbommel