#message1 #message2 #message3 #message4
Menu
Mediation

Mediation is een vorm van conflictbemiddeling. Een onafhankelijke GVN bemiddelaar gaat samen met u en de andere partij op zoek naar een oplossing voor een probleem. De oplossing moet voor alle partijen aanvaardbaar zijn.

Mediation in plaats van de rechter
Heeft u een probleem met een persoon of een organisatie waar u samen niet uitkomt? Dan kunt u kiezen voor GVN mediation. Dit is vaak minder ingrijpend dan de stap naar de rechter. Ook kan GVN mediation tijd en geld besparen. Bij GVN mediation werkt u zelf aan een oplossing, maar krijgt u er deskundige hulp bij. GVN mediation heeft in meer dan de helft van de gevallen een geheel of gedeeltelijk goede afloop.

Wat doet een GVN mediator?
De GVN mediator is een specialist in het begeleiden van onderhandelingen. Hij oordeelt niet, maar hij helpt u om een oplossing te vinden. De GVN mediator is onafhankelijk. Beide partijen moeten vertrouwen in hem hebben.

Afspraken in overeenkomst
Deelname aan GVN mediation is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Partijen moeten samen aan een oplossing willen werken. Iedereen die bij de GVN mediation aanwezig is, moet vertrouwelijk omgaan met de inhoud van de onderhandelingen. De afspraken komen op papier te staan in een overeenkomst.

Neem nu vrijblijvend contact met ons op.

Contact
 
Als u onderstaand formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam
Telefoonnummer
E-mail
Nadere toelichting
Gelieve de schuifbalk naar rechts schuiven om het formulier te versturen.
 

Tel  +31 (0)418 54 10 58
Mail  +31 (0)418 51 01 70
Mail  legalservices (@) gvnadviesgroep.nlCorrespondentieadres
Willemstraat 33,
2316 CR Leiden

Postbus
Postbus 12,
5300 AA Zaltbommel